Communicatieadvies

  • advies reclamebureau putten

Praktisch communicatieadvies gericht op meer omzet

Ook een hogere omzet halen zonder dik marketingplan? Dat kan! Ons communicatieadvies en marketingadvies is maatwerk. Het sluit aan bij uw eigen verkoopproces. Uiteindelijk is het erop gericht dat u meer omzet behaalt. U kunt er direct zelf uw marketingcommunicatie mee verbeteren. Of besteed de uitvoering aan ons uit. Vraag vrijblijvend naar de voordelen daarvan.

Uw marketing- en communicatieplan

Waarin onderscheidt u zich? Kent u de kernwaarden van uw organisatie? Ons adviestraject sluit aan op uw eigen bedrijfsvisie. Dat is inclusief uw strategie rond marketing en communicatie. Samen met u evalueren wij het effect van uw huidige marketing en communicatie. Wij adviseren daarna over effectief gebruik van uw reclamebudget. Ons uitgangspunt daarbij is uw eigen verkoopproces.

Continue communicatie

Wij helpen u een communicatieplan snel uit te voeren. Ons advies resulteert in een cirkel van continue communicatie. Die cirkel bestaat uit analyseren, plannen maken, uitvoeren en evalueren. Ons eindresultaat is geen rapport. Het is een praktisch bruikbare gids op maat over hoe u effectief reclame maakt.

Uw klant als startpunt

Maak meer van uw media! Kies bij communiceren niet direct een medium, maar bestudeer eerst uw doelgroep. Waar zijn uw klanten te vinden? Wat spreekt hen aan? Alleen het antwoord op die vragen laat u zien hoe u uw verhaal het beste kunt vertellen. Elk medium kent namelijk zijn eigen mogelijkheden. Bij de keuze voor een geschikte mediamix spelen verschillende factoren een rol. Dat zijn onder andere het bereik, de contactfrequentie en de kosten. Wij weten hoe u meer uit media haalt.

Full service

Movivo communicatie en vormgeving is een fullservice communicatiebureau. Wij bieden u goed advies, mooie vormgeving en slim webdesign. Onze aanpak en service zijn gericht op het mkb. Wij gaan voor een lange termijnrelatie als betrouwbare partner in communicatie.

Meer effect van uw
reclame-budget, door
slimme strategie en
samenhang in media.