Concept & design

Stem woord en beeld optimaal op elkaar af! Grafische vormgeving is bij ons meer dan iets moois maken. Onze vormgeving past bij de inhoud van uw boodschap. En dat herkennen onze opdrachtgevers ook. Het resultaat is een creatief, uniek en onderscheidend design. Daarin staat uw verhaal centraal!

 • Beauty & brains

  Wij luisteren graag en zijn oprecht geïnteresseerd. Omdat wij willen snappen wat uw verhaal is, voordat wij dit beeldend vertellen. Onze vormgeving versterkt de inhoud. Een werkwijze die de meest originele ideeën oplevert. Echt.

 • Creatief & onderscheidend

  Wij houden van associëren. Bekijken dingen vanuit nieuwe invalshoeken. Gaan op zoek naar een uniek verhaal. Een avontuurlijke reis die eindigt in een verrassend eindproduct.

 • On- & offline

  Als klanten u ontmoeten, bekijken ze u van alle kanten. Ze zoeken iets... Wij zorgen voor eenheid in uw uitingen on- en offline, zodat u kunt bieden wat uw klanten zoeken: betrouwbaarheid.

Expertise

De designstudio is het hart van ons bureau. Met passie en creativiteit ontwerpen wij uitingen die verassen en onderscheidend zijn.

 • Concepten

  Op zoek naar een onderscheidende manier om uw verhaal te vertellen? Daag ons maar uit! Vanuit een pakkend concept geven wij vorm aan uw campagne. Niet alleen sterk door de herhaling, ook kosteneffectief.

 • Logo design

  Een logo met een verhaal is niet standaard. Het maakt van een organisatie een beleving. U hoeft uw klanten niet uit te leggen wie u bent, want ze begrijpen u al. Laat me je logo zien, en ik zeg je wie je bent. Letterlijk.

 • Flyer, folder, brochure

  Papier is echt iets van nu. Huh? Jawel, een folder is nog steeds een krachtig mediatype. Omdat veel lezers echt in actie komen. Dan moet de folder natuurlijk wel sterk zijn. Wij hebben wel ideeën.

 • Advertentie campagne

  Wij ontwerpen pakkende advertenties én adviseren over de juiste plaatsing. Ook kopen wij voor u in. Handig als u resultaat wilt en een scherpe prijs. Maak optimaal gebruik van de kracht van de herhaling.

 • Presentatie & animatie

  Iets presenteren is makkelijker als u een aanvulling bent op het scherm achter u. Of andersom natuurlijk. Wij geven vorm aan boeiende PowerPoint presentaties. Of bent u er zelf niet bij? Een animatie die zelfstandig overtuigt, kan ook.

 • Stand & store

  Ontwerpen waar je doorheen kunt lopen en ontmoeten. Wij ontwerpen uw stand en verzorgen de aankleding van uw evenement. Met boeiende visuals en originele belettering voor uw winkel, showroom of pand maken we de beleving compleet.

 • Social Media

  Gaat u viraal? Dan is het wel handig dat uw communicatie er goed uitziet. Wij ontwerpen uiteenlopende visuals voor uw social media campagne. Dan bent u echt het onderwerp waar iedereen over praat.

 • Signing

  Lekker groot, daar houden wij ook van. Voor belettering van uw bedrijfsauto kunt u bij ons terecht. En ook voor het ontwerp van visuals aan de muur, vlaggen en banieren. Hoe meer meter, hoe beter.

 • Specials

  Als je steeds origineel bent, doe je vaak nieuwe dingen. Heerlijk vinden wij dat. Wij denken graag mee hoe wij uw organisatie creatief kunnen presenteren! Daag ons maar uit. Wat wilt u communiceren?

Cases

Bekijk een selectie van projecten die wij de afgelopen tijd hebben gerealiseerd.

Samenwerken?

Op zoek naar ideeën om uw marketing en vormgeving
te verbeteren? Maak een afspraak!

Stuur ons een bericht

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy Beleid en Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing.

Contact info