Foto en video

  • Bedrijfsvideo en fotoreportage

Beeldende fotografie en video

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Beelden zijn noodzakelijk om een boodschap goed over te brengen. Foto en video zorgen voor sfeer. Ze verduidelijken uw boodschap. Zo vatten wij uw boodschap samen in prachtige krachtige beelden.

Fotoreportage

Creëer een consistent beeld van uw organisatie met hulp van een professionele fotograaf. Met goede foto’s kunt u uw bedrijfswaarden beter belichten. Wij verzorgen fotoreportages. We denken kritisch en creatief met u mee over beeld. Dat varieert van foto’s voor uw website en advertenties tot bijzondere zakelijke bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan een beeldverslag van een open dag. Daarin staat uw bééldverhaal centraal!

Bedrijfsvideo

Video is een krachtig medium! Film brengt emoties over. Beter nog: een video op uw website brengt die bovenaan in Google. Met een goede bedrijfsvideo brengen wij uw organisatie in één keer onder de aandacht van een groot publiek. Dat geldt voor gebruik online, op een beurs of voor de lancering van uw nieuwe product of dienst. Wij schrijven voor u het filmscript. Voor de productie zetten wij cameramensen en een video-editor aan het werk. Uiteraard houden we samen met u de vinger aan de pols.