Tekstschrijven

  • tekstschrijven

Pakkende commerciële teksten voor website en drukwerk

Spreekt deze tekst u aan? Met wijze woorden en zuivere zinnen raakt u uw doelgroep. Zijn de teksten voor uw website bestemd? Dan staat die voortaan bovenaan in Google. Goede teksten helpen u uw product of dienst te verkopen. Verschillende media stellen verschillende eisen aan een tekst. Onze teksten passen we op het communicatiemiddel aan. De hoofdboodschap van een advertentie? Die is kort en krachtig. Een website? Die biedt u iets meer ruimte om over uw product te vertellen. In onze webteksten gebruiken we de zoekwoorden die belangrijk voor u zijn. Lezers scannen uw tekst daarop. Bovendien is uw tekst dan seo-proof. Seo staat voor search engine optimalization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Het brengt uw website hoger in Google.

Persbericht schrijven

Scoren met slim schrijven! Een persbericht kan u ‘gratis publiciteit’ opleveren. Movivo communicatie en vormgeving schrijft nieuwswaardige persberichten voor lokale, regionale en landelijke kranten en magazines. Het schrijven van een persbericht is maatwerk. Ons inlevingsvermogen staat garant voor het juiste persbericht. U opent uw nieuwe bedrijfspand? U heeft een prijs gewonnen? U viert een jubileum? Het zijn kansen om in de pers present te zijn. Wees niet te bescheiden. Want goed nieuws is ook nieuws!

Copywriting en redigeren

Wij verzorgen volledige teksten voor diverse communicatiemedia. Daarvoor houden we allereerst een interview met u om voldoende input te krijgen. Heeft u al teksten beschikbaar? Schakel ons dan zonodig in voor het redigeren daarvan. Zo kan het u ook overkomen! Dat we aan een half woord genoeg hebben om het juiste verhaal te maken. Úw verhaal! Dat is de praktijk bij diverse bedrijven en organisaties waarvoor we al langere tijd schrijven.