Website en webshop

  • webdesign Putten

Een creatieve website of webshop gericht op resultaat

Leveren uw website of webshop u de gewenste extra omzet? Wij helpen ondernemers al meer dan 10 jaar het beste uit internet te halen. Straalt uw website of webshop uit waar u voor staat? Onze creatieve ontwerpen doen dat in ieder geval. Ons webdesign kenmerkt zich door:

  • goed en creatief webdesign
  • nieuwste en innovatieve internettechniek
  • duidelijke aanpak om bezoekers aan te spreken
  • servicegericht, ook nadat de site online is gezet
  • effectieve online marketing

Zelf uw website bijhouden

Werk snel, flexibel en goedkoop en houd zelf de regie! Wij rusten websites standaard uit met een gebruiksvriendelijk content management systeem (cms). Daarmee kunt u zelf uw site up-to-date houden. Teksten aanpassen en foto’s toevoegen of wijzigen doet u in een handomdraai. Met een cms kunt u optimaal, en flexibel gebruik maken van uw website en webshop. Wij werken met twee content management systemen. Het eerste is WordPress, een open source-systeem dat zeer zoekmachine vriendelijk is. Zeer geschikt voor websites van klein tot groot. Voor het bouwen van webshops maken wij gebruik van Magento. Een uitgebreid platform dat de ruggengraat is achter zeer veel succesvolle webshops. Zowel WordPress als Magento cms zijn modulair opgebouwd. Daardoor kunt u uw website naar wens uitbreiden. Ook als die al online is gezet.

Website zichtbaar op mobiele apparaten

Een onderzoeksconclusie van TNS NIPO, maart 2013: om te internetten gebruiken steeds meer mensen hun smartphone, tablet of laptop. In 2012 groeide het gebruik van smartphones om internet te bezoeken met 36% ten opzichte van 2011. Het gebruik van tablets verdubbelde in dezelfde periode tot 18 procent van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder. De les: in de toekomst zal het steeds belangrijker worden om uw website op alle mobiele apparaten goed zichtbaar te laten zijn. Ons advies: houd rekening met deze ontwikkeling bij het ontwikkelen van uw website of webshop.

Movivo communicatie en vormgeving heeft state of the art-kennis in huis over de vereiste webtechnieken. Wij zorgen ervoor dat uw producten en diensten goed weergegeven worden op alle devices: van smartphone tot computer. We kunnen uw website op verschillende manieren zichtbaar maken op mobiele apparaten: met een afzonderlijke mobiele website of met een zogenaamd ‘schaalbaar’ ontwerp voor website of webshop. Dat laatste is één ontwerp dat bruikbaar is voor zowel pc en laptop als iPad en smartphone. Deze aanpak noemen wij responsive design. We informeren u graag over de voor- en nadelen van beide benaderingen.

Niet alleen
meer bezoekers,
maar meer klanten

[top]