Online marketing

  • Uw website bovenaan in Google

Uw website bovenaan in Google

Strategische keuzes en Extra klanten met Online marketing! Met onze seo bereikt u met uw website en webshop betere resultaten! Laat ons uw online marketing verzorgen en wij garanderen u een hogere omzet via website of webshop. Wij leveren een websitescan uit eigen huis. Daarmee kunnen we u advies op maat leveren. Onderdeel van de scan is een vergelijking van zoekwoorden op uw website met die van uw concurrenten. Onze analyse leert u of uw website of webshop Google-proof is. Of de techniek achter uw website voldoende anticipeert op de werkwijze van Google. Ook bekijken we of de opbouw van uw website en webshop een logische is. Staat er op wat voor uw klant interessant is? Is het verkoopproces gebruiksvriendelijk ingericht. Het resultaat van onze websitescan levert u concrete aanbevelingen op. Uiteindelijk achterhalen we hoe u meer bezoekers naar uw website of webshop kunt trekken.

Maar: alleen meer bezoekers op uw site betekent niet dat u meer verkoopt of meer leads binnenhaalt. Daarom adviseren we ook over een slimme inrichting van de website. Alleen dan werkt die daadwerkelijk voor u! Benodigde aanpassingen variëren van het aanpassen van een aanvraagformulier tot de aanschafprocedure van een product.

Niet alleen
meer bezoekers,
maar meer klanten

[top]

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wilt u ook dat uw website bovenaan in Google staat? Dat kunt u bereiken met en zonder Google Adwords. organisch of via Google Adwords.


Met de belangrijkste zoekwoorden als uitgangspunt optimaliseren we uw website voor Google. Search Engine Optimalization (seo) heet dat, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Het houdt in dat we de inhoud, de content, van uw site verbeteren. Wij schrijven relevante en gevarieerde webteksten die daarbij helpen. Soms voeren we ook technische aanpassingen door om uw website bovenaan in Google te krijgen. Zo nodig voegen we landingspagina’s toe voor speciale thema’s. Daarnaast kan linkbuilding onderdeel zijn van uw seo content strategie. Elke product en website vraagt om een specifieke benadering. Onze kennis en ervaring zetten we graag in om een strategie op maat te ontwikkelen voor uw product. Hierbij durven wij u ook garanties te geven.
Google biedt de mogelijkheid om via Google Adwords te adverteren. Dit is een extra mogelijkheid naast het optimaliseren van uw websitetekst voor Google. De advertenties zijn volledig op maat in te richten. Advertenties kunnen tijdens de looptijd worden aangepast. Uitgangspunt bij Google Adwords is dat u pas betaalt wanneer een bezoeker op uw advertentie heeft geklikt en op uw website terecht komt.

Movivo communicatie en vormgeving zet de advertentiecampagne op en beheert die. Google Adwords is interessant voor nagenoeg alle website- en webshopbeheerders. Of u nu beschikt over een groot of klein budget: binnen enkele uren boekt u al resultaat!

 

Statistieken

Meet en weet! Advertenties op internet hebben een enorm groot bereik. Een ander voordeel van adverteren op internet is ook dat u het resultaat ervan kunt meten. De websites en webshops die wij bouwen rusten wij standaard uit met statistieksoftware. Bij zoekmachine-optimalisatie is dergelijke statistieksoftware onmisbaar. Tijdens een seo-traject houden wij u op de hoogte van de vorderingen in overzichtelijke rapporten. Zonodig zijn noodzakelijke aanpassingen snel doorgevoerd dankzij ons gebruiksvriendelijke content management systeem.

[top]